VÅR VISJON

Vi skal bygge tillit i samfunnet

Vannmerke

Vår visjon


Vårt mål og visjon er at vi skal bygge tillit i samfunnet.

I en tid der sannheter utfordres, skal vi skape tillit mellom individer, bedrifter og samfunn i kraft av å være et uavhengig revisjonsselskap for bedriftsmarkedet. Kundene våre vil dermed kunne drive i samsvar med lover og regelverk og enklere kunne realisere ambisjoner, skape verdier og sikre økonomisk vekst.

Hvem er vi til for?

Vi er omverdenens uavhengige tillitsperson. Som revisor yter vi rådgivning og revisjon til bedriftseiere, regnskapsførere og økonomiansvarlige. Våre tjenester gir et kvalitetsstempel som skaper tillit mellom bedrifter og kunder. I sin tur vil det skape verdier og sikre økonomisk vekst.

Dette kan vi si fordi vi har spesialisert oss på revisjon, økonomi- og forretningsrådgivning for mellomstore bedrifter i 25 år. Vi er brennende opptatt av å gi personlig service og vi er dyktige til å sette oss inn i kundens situasjon.

HCA Watermark

Historien bak HCA

2020

Magnus Hernes Larsen blir partner

2018

HCA har jubileumsår – 25 år siden etablering

2017

HCA flyttet til Solli Plass

2016

Richard Hynne blir partner

2015

Endrer navn til HCA Revisjon og Rådgivning AS. Tar samtidig i bruk en ny profil og ny logo, samt kommunikasjonskonseptet: «Revisjon og din visjon»

2013

20 års jubileum i august – 17 ansatte og fortsatt i vekst. Michael blir partner

2007

Katrine Syversen blir partner

2006

Registrert revisor Jacken Elster Martol og hans 2 ansatte gikk inn i HCA. Begge selskapene ønsket et større faglig miljø for å møte de nye og tøffere kravene til revisorer. Dette medførte et større faglig nettverk og økt kompetanse, som igjen har vært grunnlaget for vår vekst de siste årene.

2003

10 års jubileum – 6 ansatte

2002

Selskapet omdannes til H. C. Andersen & Co AS. Hilde Merete Ljungmann Hajem og Robert Gjelstenli blir partnere.

1993

Hans Carl Andersen etablerer H. C. Andersens Revisjonsbyrå på Kløfta i august på bakgrunn av en portefølje etter Hofseths Revisjonsbyrå.