Vår visjon

Vi skal gjøre en forskjell

Vannmerke

Vår visjon


Dette skal vi gjøre ved å hjelpe mennesker og bedrifter til å realisere sine ambisjoner, skape verdier og sikre økonomisk vekst.

Vi er til for regnskapsførere, bedriftseiere og økonomiansvarlige og vi skal være den revisoren og rådgiveren i markedet som yter de beste tjenestene slik at kunden kan skape verdier i sin bedrift.

Dette kan vi si fordi vi har spesialisert oss på økonomi- og forretningsrådgivning for mellomstore bedrifter i 20 år, er brennende opptatt av å gi personlig service og vi er dyktige til å sette oss inn i kundens situasjon.

Historien bak HCA

2018
HCA har jubileumsår – 25 år siden etablering
2017
HCA flyttet til Solli Plass
2016
Richard Hynne blir partner
2015
Endrer navn til HCA Revisjon og Rådgivning AS. Tar samtidig i bruk en ny profil og ny logo, samt kommunikasjonskonseptet: "Revisjon og din visjon"
2013
20 års jubileum i august – 17 ansatte og fortsatt i vekst. Michael blir partner
2007
Katrine Syversen blir partner
2006
Registrert revisor Jacken Elster Martol og hans 2 ansatte gikk inn i HCA. Begge selskapene ønsket et større faglig miljø for å møte de nye og tøffere kravene til revisorer. Dette medførte et større faglig nettverk og økt kompetanse, som igjen har vært grunnlaget for vår vekst de siste årene.
2003
10 års jubileum – 6 ansatte
2002
Selskapet omdannes til H. C. Andersen & Co AS. Hilde Merete Ljungmann Hajem og Robert Gjelstenli blir partnere.
1998
1995
1993
Hans Carl Andersen etablerer H. C. Andersens Revisjonsbyrå på Kløfta i august på bakgrunn av en portefølje etter Hofseths Revisjonsbyrå.