HCA Konferansen 2021


Støtvig Hotel, 27. – 28. oktober

Vi ønsker velkommen til årets HCA-konferanse på Støtvig Hotel på Larkollen. Vi byr på et spennende og lærerikt program med interessante foredrag fra ulike forelesere. I tillegg til faglig påfyll skapes også muligheter for nye relasjoner og gode dialoger.

Dag 1 – onsdag 27. oktober
  • Nyheter fra skattens verden
  • Ny arvelov med fokus på skatt og generasjonsskifter
  • Skatt ved salg av boligeiendom til eiendomsutviklere
  • Koronatiltak og kompensasjonsordninger – muligheter og forpliktelser
  • Klargjøring for salg av mindre virksomheter
  • Utfordringer i regnskapene, praktisk gjennomgang etter revisors erfaringer

For regnskapsførere:
2 timer finansregnskap
3 timer skatterett / avgiftsrett
2 timer rettslære

For revisorer:
2 timer finansregnskap
3 timer skatterett/ avgiftsrett
2 timer foretaksrett

Dag 2 – torsdag 28. oktober
  • Praktiske spørsmål om mva
  • Firmabiler – muligheter og forpliktelser
  • Case – studier i svindel, økonomisk utroskap og skurkestreker
  • Frivillig retting og bokettersyn

For regnskapsførere:
1 time regnskap
4 timer skatte- og avgiftsrett
2 timer rettslære

For revisorer:
1 time regnskap
4 timer skatte- og avgiftsrett
2 timer foretaksrett

Forelesere

På årets konferanse benyttes det flere kompetente ressurspersoner fra Advokatfirmaet Hulaas, HCA Revisjon & Rådgivning og Varder Rådgivning.

Tid og sted

27. – 28. oktober 2021 på Støtvig Hotel, Larkollveien 801,1560 Larkollen

Påmelding

Sendes til hc@hca-revisjon.no innen torsdag 26. august 2021.
Svar så raskt som mulig pga reservering av hotellrom.

Pris

5.500,- for 2 kursdager. 2.750,- for 1 kursdag. Ved 4 deltagere eller fler fra samme firma gis det 20 % rabatt på fullt kurs 2 dager. Overnatting, 4 retters festmiddag, lunsj begge dager og drikke til maten til pris 4.360,- Dagpakke for de som ikke overnatter pris 890,- som inkluderer lunsj, leie kurslokale, kaffe og frukt (gjøres opp direkte med Støtvig Hotel).

Hold deg oppdatert med HCA

Vår målsetting er å arrangere kurs med høyt faglig nivå, dyktige, erfarne og underholdende forelesere, sosiale samlinger og gastronomiske mat- og vinopplevelser.