HCA – tilbake på Romerike!


HCA har i disse dager åpnet avdelingskontor i Romerikssenteret på Kløfta.

Kontoret er sentralt plassert i forhold til mange av våre eksisterende kunder og samarbeidspartnere, og ikke minst for flere av våre ansatte som er bosatt i nærområdet. Vi ser også frem til å kunne skape nye gode relasjoner på Romerike ved å være etablert i markedet.

Kontoret vil ha fast åpningstid hver onsdag mellom 09:00 og 15:00, og vil bli benyttet i stor utstrekning av medarbeidere og til møter ut over dette. Robert Gjelstenli og Richard Hynne vil lede avdelingskontoret.

Ring oss gjerne på 926 96 541 (Robert), eller på 909 35 972 (Richard) for en hyggelig prat!

Vårt eget H.C. Andersen-eventyr om HCA:

Etter å ha arbeidet i Deloitte i 7 år, startet Gjerdrumsokningen Hans Carl Andersen opp H C Andersens revisjonsbyrå på Kløfta i 1993. Med lånt oppstartskapital fra far på kr. 50.000, og hjelp fra kona Bente Lavold. Startet utviklingen av det som i dag er HCA Revisjon & Rådgivning AS. Selskapet flyttet senere til Oslo. I dag består HCA av ca. 20 kompetente og engasjerte revisorer og rådgivere som arbeider med kunder ut over det sentrale østlandsområdet. Hovedkontoret ligger på Helsfyr, men i 2014 startet vi opp avdelingskontor i Moss, og nå i slutten av september åpnet dørene til vårt nye avdelingskontor på Kløfta.